Arrangementen

Wil jij tijdens jouw tocht heerlijk lunchen aan of op het water? Boek dan één van de luxe lunch arrangementen. Dan ben je verzekerd van verse broodjes en lekkere drankjes voor onderweg!

Op het water genieten van een luxe borreltas? Kies dan voor één van onze uitgebreide borrelplank arrangementen. Met verschillende heerlijke hapjes en een flesje wijn geniet jij nog meer van een dag of avond op het water.

Wil jij je geliefde verassen met een van onze romantische picknick arrangementen op een van de mooiste plekjes van Friesland? Dan is dit arrangement perfect voor jou!

Arrangementen

Bij het huren van een sloep willen wij onze gasten graag volledig ontzorgen. Daarom kun je bij het huren van een sloep ook extra arrangementen bijboeken. Denk hierbij aan een heerlijke lunch mand of een borrelplank met een lekker flesje Fryske wijn erbij. Uiteraard maken we ook met alle plezier een arrangement op maat. Daarvoor kun je altijd contact met ons opnemen. Arrangementen zijn te boeken op de: “sloep huren pagina” je kunt ze gemakkelijk aan je boeking toevoegen

Arrangementen

sloep huren friesland

Luxe lunch

Wat is er leuker dan onderweg picknicken op een gezellig plekje aan het water? Voor €14,50 per persoon verzorgen wij een volledige lunch met heerlijke broodjes en verse dranken. In het boekingsformulier kun je aangeven voor hoeveel personen je een georganiseerde lunch wilt. 

Uitgebreide borreltas

Er is niks lekkerders dan ‘s avonds bij zonsondergang gezellig een hapje en drankje te nemen. Daarom bieden wij een luxe borreltas met een flesje wijn en verschillende nootjes en hapjes. Boek deze in het boekingsformulier en hij staat voor vertrek voor jullie klaar!

sloep huren Friesland
Sloep huren friesland

Rietzeilen

Wil jij je geliefde verrassen met een romantische picknick op een van de mooiste plekjes van Friesland? Dan is dit arrangement perfect voor jou. Wij zorgen ervoor dat er ‘s ochtends een picknickkleed en een picknickmand met champagne en borrelhapjes voor jullie klaarstaat. Jullie krijgen een kaart mee met daarop de rustige idyllische plekjes van Friesland erop. Alles wat jullie moeten doen is erheen varen en genieten van het moment! Je kunt dit arrangement boeken in het boekingsformulier.

Optie 1

Fles Moët champagne en borrelhapjes voor 75 euro

Optie 2

Fles Pommery brut en borrelhapjes voor 50 euro

Drankje erbij?

Om jullie volledig te ontzorgen is het ook mogelijk om een heerlijke koude drank erbij te boeken. Door een koelbox zorgen wij ervoor dat je drinken de hele dag goed koud blijft, zodat je ook aan het einde van de dag nog een lekker verfrissend biertje of frisje kunt pakken. De dranken zijn te boeken bij het boekingsformulier. Je kunt kiezen uit de volgende soorten drankjes:

  • Heineken bier €1,50 per blikje
  • Fles droge witte of rode wijn €10,00 per fles
  • Frisdrank naar keuze €1,50 per blikje
Wijn-arrangement-sloephuren