Comfort sloep huren

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

Comfort sloep huren

Als Sloep huren Fryslan zijnde vinden wij het enorm belangrijk om onze klanten het comfort mee te geven tijdens een dagje sloep varen bij Sloep huren Fryslan. Naast dat je enorm kunt genieten van de Friese natuur, gezellige dorpjes en de andere boten om je heen is een stukje comfort aan boord een stukje luxe dat wij onze klanten mee willen geven.

Het begint allemaal al bij het boeken van de sloep, op onze website kun je via een gemakkelijk boekingssysteem een sloep huren en je gewenste tijden aan ons melden. Binnen 3 stappen heb je je sloep geboekt en zou je je gewenste arrangementen aan de boeking toe kunnen voegen. Bij de boeking kun je een melding maken wanneer je een arrangement op maat wilt of je kunt ons uiteraard altijd bereiken via de mail of telefonisch om bijvoorbeeld een verassing te organiseren voor een jarige of om je geliefde te verassen met bijvoorbeeld een flesje champagne.

Arrangement

Onze arrangementen zijn allemaal op maat te maken voor de klant om de dag perfect te maken, zo hebben we een lunch box arrangement, hier kun je een lekker broodje, yoghurtje en sapje in verwachten. Zo kun je volop genieten van het water en hoef je je geen zorgen te maken over hoe de lunch eruit ziet. Mocht je nu wel willen genieten op een terrasje van een heerlijke lunch, dan hebben wij een aantal mooie plekjes op de vaarroute waar je de sloep kwijt kunt en gebruik kunt maken van één van onze lunch deals.

Naast het lunch arrangement hebben we ook een borreltas voor onderweg, geniet van een lekker wijntje met een Friese tint op het water. De tas is gevuld met een nootje, kaas en worst. Geniet van de zonsondergang onder het genot van dit gezellige arrangement. Mocht je je geliefde willen verassen met een plekje onder de zon met een picknick kleedje op een vooraf afgesproken plek, dit regelt Sloep huren Fryslan ook! Een flesje champagne en wat borrelhapjes op locatie, een romantische avond gegarandeerd!

De sloep

Naast de mogelijkheid om arrangementen bij te boeken bieden wij standaard onze luxe Tendr 600 sloep aan. Deze luxe sloep beschikt over een enorme lijst aan opties, geniet van het zonnedek, de bluetooth speakers, het zwemtrapje voor een frisse duik maar vooral de luxe uitstraling van de sloepen. Ook voor de senioren is sloep toegankelijk, met de hoge instap is het voor iedereen een fijne sloep.

Je begint en eindigt de dag van Sloep Huren Fryslan in Jirnsum. Vanuit hier stap je direct in de boot en start je de dag op het open vaarwater. Vanuit hier kan je alle gewenste richtingen op, de dorpjes bezoeken die jij wilt en heerlijk genieten van de rust.

Kortom, wil jij een dag op maat en volledig ontzorgt worden? Boek dan nu hier je sloep! Wij zien je graag bij ons op de stijgers in Jirnsum verschijnen.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben?

Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

info@sloephurenfryslan.nl

06-40321852