Onze sloepen

Als je op zoek bent naar de perfecte manier om de prachtige waterwegen van Friesland te verkennen, dan zijn de Tendr 600 sloepen van Sloep Huren Fryslân de ideale keuze. Hier zijn alle details die je nodig hebt om te weten waarom onze Tendr 600 sloepen de beste manier zijn om Friesland te verkennen.

Tendr 600 sloepen

Bij Sloep Huren Fryslan maken we gebruik van Tendr 600 sloepen. Onze Tendr 600 sloepen zijn perfect voor gezinnen en vrienden die op zoek zijn naar een ontspannende dag op het water in Friesland. Met hun comfortabele en stijlvolle design, gemakkelijke bediening en de aanwezigheid van alle benodigdheden, zijn onze Tendr 600 sloepen de ideale keuze voor een dagje uit op het water. De sloepen zijn betaalbaar en bieden genoeg ruimte voor maximaal 7 personen, waardoor je optimaal kunt genieten van de prachtige wateren van Friesland.

Foto's van onze sloepen

Comfortabel en stijlvol

Onze Tendr 600 sloepen zijn niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol. Ze zijn uitgerust met comfortabele zitplaatsen en bieden genoeg ruimte om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. De sloepen hebben ook een stijlvol design en zullen zeker de aandacht trekken op het water.

Gemakkelijk te bedienen

Onze Tendr 600 sloepen zijn gemakkelijk te bedienen en je hebt geen ervaring nodig om te genieten van een ontspannende dag op het water. De sloepen zijn uitgerust met een stuur, waarmee je eenvoudig de richting kunt bepalen.

Uitgerust met alle benodigdheden

Onze Tendr 600 sloepen zijn uitgerust met alle benodigdheden die je nodig hebt om een dag op het water door te brengen. Van comfortabele zitplaatsen tot zwemvesten, wij hebben alles wat je nodig hebt om te genieten van je dag op het water.

Betaalbaar

Het huren van onze Tendr 600 sloepen is een betaalbare manier om te genieten van een dag op het water. Onze tarieven zijn redelijk en je krijgt waar voor je geld. Een dag op onze Tendr 600 sloepen in Friesland zal een van de meest memorabele dagen van je vakantie worden.

Specificaties van onze sloepen

Lengte: 5.95 meter

Breedte: 2.25 meter

Diepgang: 0.35 meter

Doorvaarhoogte: 1.10 meter

Gewicht: 850 kg
Aantal personen: 7
PK: 10 PK

Prijzen en beschikbaarheid

Bij Sloep Huren Fryslân bieden wij onze Tendr 600 sloepen aan voor verschillende huurperiodes. Of je nu een hele dag op het water wilt doorbrengen of alleen een dagdeel wilt huren, wij hebben de opties die bij jouw behoeften passen.

Een hele dag huren van onze Tendr 600 sloepen kost 160 euro. Dit is inclusief alle benodigdheden die je nodig hebt om een dag op het water door te brengen. Je kunt genieten van de prachtige wateren van Friesland en ervoor zorgen dat jouw dag op het water onvergetelijk wordt.

Voor degenen die de sloepen willen huren voor een langere periode, bieden wij ook de optie om de sloepen overdag en ‘s avonds te huren voor 230 euro. Dit is een geweldige optie voor mensen die de hele dag op het water willen doorbrengen en willen genieten van de prachtige zonsondergangen en de rustige sfeer van de avond.

Als je alleen een korte tijd op het water wilt doorbrengen, bieden wij ook de optie om de sloepen ‘s avonds te huren voor 85 euro. Dit is perfect voor degenen die van een avondtocht op het water willen genieten.