Sloep huren in Akkrum

Sloep huren in Akkrum

Wil je een boot huren in Akkrum? Friesland is misschien wel het populairste vaargebied van Noord-Nederland. Het IJsselmeer, de Friese Meren en de Waddenzee, je vindt het hier allemaal. Zo vaar je een dagje met een sloep tussen de langgerekte weilanden of huur je een sloep om meerdere dagen door de provincie te trekken.

Wanneer je aan land wil, zijn de mogelijkheden ook vrijwel oneindig in Friesland. Leg bijvoorbeeld aan in Terhorne, Sneek, Akkrum of Earnewoude. Om deze historische steden en dorpjes te ontdekken. Eigenlijk kun je overal aanmeren in Friesland, daarnaast zijn er ook een hoop passantenhavens waar je voor een kortere periode kunt verblijven.

Sloep Tendr 600

Te boeken voor 7 personen

Informatie boot

5,95 meter lang geschikt voor 7 personen

Inclusief speaker

Inclusief JBL bluetooth speaker

Motor

Benzine motor met stuur

Arrangementen

Extra arrangementen te bestellen

Vanaf €85,-

Daghuur vanaf €145,- en avondhuur vanaf €85,-

Hond aan boord

Hier rekenen wij €10,- extra schoonmaakkosten voor

oktober 2023
ma
di
wo
do
vr
za
zo
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Sloep huren Friesland

Boten vinden in Akkrum

Tijdens je zoektocht kun je aangeven met hoeveel mensen je op de boot wilt slapen of varen. Daarnaast hebben onze boten verschillende voorzieningen aan boord. Denk hierbij aan een bluetooth speaker, een zwemtrap en navigatieverlichting. Op deze manier kun je ook als het donker is nog veilig en legaal varen in een sloep in Friesland. Wanneer je nog specifieke vragen of verzoeken hebt, zijn wij altijd bereid met jullie mee te denken. Wil je dus een sloep huren in Akkrum, dan ben je bij Sloep huren Fryslan aan het juiste adres.

Sloep huren in Akkrum

Als je een sloep gaat huren in Friesland, wil je ongetwijfeld ook wel eens aanmeren. Friesland staat bekend om de grote hoeveelheid water. Het is daarom ook erg geliefd bij de watersporters. Friesland is een ideale plek voor een bootvakantie of een dagje varen. Dit water bestaat uit grote en kleine meren, grachten, sloten, kanalen en vaarten. Door het uitgestrekte water in Friesland blijft het in het vaarseizoen mogelijk de drukte te ontvluchten en te genieten van de mooie wateren en weilanden. Wil je een sloep huren en houd je juist wel van wat reuring tijdens het varen dan is dat ook mogelijk, er zijn genoeg andere zeilboten, sloepen en surfers op het water.

Vaarroutes in Akkrum

Wil je graag een mooie dagtocht maken? Vaar dan vanuit de opstap locatie Jirnsum (Friesland) naar verschillende watersportdorpen. In Friesland kun je verschillende dorpen en steden bezoeken met ieder zijn eigen charmes. Zo kun je in Sneek genieten van de iconische watersport of in Terherne kijken bij Hielke en Sietse.

Een andere leuke tip zijn de eilandjes rondom de Wijde Ee en het Pikmeer. Hier kun je ‘s nachts overnachten bijvoorbeeld barbecueën of een vuurtje stoken. Dus ook als je tot rust wilt komen en het echte vakantiegevoel wilt ervaren, lukt dat zeker als je een sloep gaat huren in Friesland.

Een andere leuke vaarroute is een tocht langs de Friese Elfsteden. Vaar in je eigen snelheid langs deze steden en ga af en toe van boord om de steden te ontdekken. En bezoek af en toe een van de gezellige restaurant en cafés voor een hapje en een drankje. Dit is bij uitstek geschikt met een sloep, mocht je willen boeken kan dat zeker bij Sloep huren Fryslan.

Bootvakantie in Akkrum

Op vakantie in eigen land; Friesland leent zich hier uitstekend voor. Huur een boot en je kunt bij ons kiezen met of zonder kapje omhoog. Op deze manier ben je op alle weersomstandigheden voorbereid. . Met een sloep heb je alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. In onze sloepen zou je zelfs overnachten kunnen! Slaap jij liever aan wal? Geen probleem! Friesland heeft talloze accommodaties aan- en dichtbij water waar je kunt overnachten. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden van hotels, tot Bed&Breakfast’s tot boerderijen. Voor je vertrek kun je al een enorm mooie route uitstippelen. Wij als Sloep huren Fryslan vinden het ook hartstikke leuk om mee te denken in een geschikte route voor jullie.

Boek snel een sloep in Akkrum en geniet van de omgeving

oktober 2023
ma
di
wo
do
vr
za
zo
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5