Sloep huren bij Sloep huren Fryslan

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

Wil je een dag op het water genieten en daarom een boot of sloep huren in Friesland? Dan ben je bij Sloep huren Fryslan aan het goede adres! Trek erop uit samen met familie, vrienden of collega’s in een luxe sloep en ervaar de natuur zoals nationaalpark de Alde Feanen of de Friese wateren.

Sloep huren Fryslan heeft drie boten ter beschikking om te verhuren. De boten zijn geschikt tot en met 7 personen. De sloepen hebben een hippe uitstraling en zijn daardoor geschikt voor meerdere doeleinden. Denk aan een gezellig dagje weg met de familie, maar ook zeker voor een vergadering van uw bedrijf!

Elke sloep is voorzien van alle luxe om de Friese sloten en meren te verkennen. Denk hierbij aan veel zitcomfort, stabiliteit en veel binnenruimte. Daarnaast krijg je een bluetooth speaker mee, zodat je ook nog kunt genieten van een lekker muziekje tijdens jullie dag op het water.

Sloep huren in Friesland

Wil je een sloep huren zonder vaarbewijs? Dat is mogelijk! Alle sloepen zijn te bevaren zonder vaarbewijs. De minimale leeftijd voor het besturen van een sloep bedraagt 18 jaar.

Ook wanneer je zelf niet wilt varen kan je een van onze schippers huren voor een zorgeloze dag! De schipper vaart jou en je gasten over de Friese meren en zal je de wijde omgeving laten zien.

Bij aanvang van de gehuurde sloep ontvang je van ons alle instructies om veilig weg te varen. Je krijgt van ons een handige map mee met alle informatie over het gebied. In deze map is meer informatie te vinden over alle aangrenzende restaurants, bezienswaardigheden en de vaarregels die van toepassing zijn op de plassen.

Sloepverhuur Sloep huren Fryslan in Jirnsum

Wil je een sloep huren in omgeving Grou? Een sloep kun je bij ons online reserveren. Dat is wel zo handig en gaat erg snel. De sloepen zijn te huren voor elke dag in de week en op elk gewenst tijdstip. Zo kun je op elk moment en op elke dag optimaal genieten van de Friese wateren, de gezellige watersportdorpen en steden. De huurprijs van de sloep is inclusief de brandstof- en schoonmaakkosten. Naast het huren van een luxe sloep in omgeving Grou, bieden wij nog veel meer dan boten aan. Bij ons kun je een sloep, inclusief lunch of borrelplank boeken.

Ben je niet zeker van het weersomstandigheden dan kun je contact met ons opnemen. In overleg met Sloep huren Fryslan, kun je de reservering dan verplaatsen of annuleren. Voor meer informatie over een sloep of boot huren in hartje Friesland, kun je contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar!

Bij Sloep huren Fryslan huur je een sloep met veel voordelen:

 Mooi weer garantie (boeking kosteloos verplaatsen bij slecht weer)

 7 dagen p.w. bereikbaar

 Comfortabel en luxe

 Veel zitcomfort

 Service van begin tot eind

 Catering mogelijk

 Uitgebreide uitleg en vaarroutes

 Gratis parkeergelegenheid

 Geen vaarbewijs nodig

 Huisdieren zijn tegen betaling toegestaan