Sloep huren in Terherne

Sloep huren in Terherne

Zijn jullie opzoek naar een leuk dagje weg in of rondom Terherne? Dan zijn jullie hier op het juiste adres! Beleef Friesland op zijn best en neem een kijkje vanaf het water. Vanaf de opstapplaats is Terherne circa 30 minuten varen.

Route Terherne

Terherne is het wel bekende Kameleondorp, misschien beter bekend als de Lenten. Op het dichtstbijliggende Sneekermeer kun je de snelheden van Hielke en Sietse evenaren. De kids kunnen een kijkje nemen op het kameleon eiland en wellicht hun helden ontmoeten. Naast het Kameleon eiland zit Terhorne vol met goede restaurants en gezellige terrasjes. Terherne ligt aan het Sneekermeer, dus je kunt je vaartocht in alle richtingen vervolgen. 

Naast het varen op zich kun je in Terhorne ook aanleggen om een uurtje te waterskiën. De waterskibaan is dichtbij het dorp, je kunt de boot vlakbij aanleggen en dan is het nog een klein stukje lopen. Bij de waterskibaan kun je onder andere wakeboarden en kneeboarden. Voor een beetje afwisseling tussen het varen door is dit zeker heel vet! Na een kleine instructie kun je de baan op om de lessen in praktijk te brengen.

Kortom Terherne is zomers een erg levendig dorp met een hoop toerisme, het barst dan ook van de gezelligheid. Mensen kunnen terecht op de camping en vakantieparken of in leuke hotels en b&b’s. Daarnaast komen ook een hoop toeristen met de boot naar Terherne, om hier vervolgens één of meerdere dagen door te brengen. Je kunt je hier makkelijk meerdere dagen vermaken, omdat er een hoop leuke activiteiten in en rondom het dorp beschikbaar zijn. Hieronder kunt u de aanraders van Terherne vinden!

Sloep huren friesland
sloep huren friesland

Leuk om te bekijken in Teherne

Word lekker vies en leef je uit op het Avonturen Eiland, vaar in een praam over de Terhernster Poelen of bezoek het dorp Lenten en los daar een toestand op met bijzondere koffers en de Lentenbode. Dát en nog veel meer, het kan allemaal bij Kameleon Terherne. 

Heeft u zin in een avondje vol gezelligheid en lekker eten, dan zien wij u graag in ons eetcafé!

Voor heerlijk ambachtelijk boerenijs bent u bij ons aan het juiste adres.