Vaarroute Grou

Kun jij niet wachten om met onze sloep te varen naar de omgeving van Grou? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze sloepen geniet je van deze prachtige vaartocht. Met deze route geniet je van een prachtig natuurgebied en de mooiste meren. Daarnaast kun je ook genieten van al het mooist dat de natuur te bieden heeft in deze omgeving. Bekijk de informatie over Grou en vaar met één van onze luxe sloepen in deze prachtige omgeving.

Sloep huren in Grou

Grou beleven vanaf het water

Grou is een pittoreske dorp dat tussen Leeuwarden en Akkrum ligt. Dit watergebied is ontzettend populair onder watersportliefhebbers. Dit mooie natuurgebied biedt toegang tot het uitgestrekte Pikmeer en Nationaal Park De Alde Feanen.

Vanaf Grou zijn er veel verschillende natuurgebieden die je kunt bezoeken. Zo is onder andere het dorp Earnewâld ontzettend populair. Dit dorp ligt in het hart van het natuurgebied de Alde Feanen. Dit gebied staat bekend om zijn rijke flora en fauna. Ook het bezoekerscentrum in dit gebied is zeker een bezoekje waard. Na een bezoek aan Eernewoude kun je via de prachtige waterwegen terug naar Grou. Onderweg kun je gewoon blijven genieten van rust en natuur!

Varen via Akkrum

Ook varen via Akkrum is een mogelijkheid vanuit Grou. Akkrum is niet alleen een interessante plek vanwege de natuur, maar ook het dorp is een bezoekje waard. In dit dorp kun je niet alleen prachtige schepen bewonderen. Je kunt namelijk ook een bezoekje brengen aan de vele winkels, een theehuis, terras of jachthaven. Zo maak je een tocht op het water nog veel aantrekkelijker!

Richting Sneek

Ga je een sloep huren in Grou? Dan is ook Sneek een bezoekje waard. Deze route neemt je mee doot het hart van Friesland. Bij deze route kun je genieten van uitgestrekte meren, groene weiden en schilderachtige dorpjes. Uiteraard kan het Sneekermeer ook niet ontbreken tijdens deze route!

Eenmaal aangekomen in Sneek is ook het centrum van dit dorp een bezoekje waard. Hier is genoeg te beleven, waaronder de vele mooie terrassen of bruggen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Na het bezoek heb je nog voldoende tijd om terug te varen naar Grou.

Sloep huren in Friesland

Wil je graag Grou ontdekken met een sloep in Friesland? Huur dan een sloep bij Sloep Huren Fryslân. Bij ons is het niet nodig om een vaarbewijs te hebben. Iedereen kan dus van de prachtige Friese Wateren genieten. Wil je graag meer weten? Je kunt gratis contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over onze prachtige sloepen.

Klik hieronder om een sloep te huren in de omgeving van Grou. Welke bezienswaardigheden ga jij bewonderen? Welke activiteiten je ook gaat ondernemen, wij weten dat zeker dat er genoeg te bekijken valt tijdens jouw vaartocht!