Voorbereidingen eerste seizoen sloepverhuur

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

Een verhuurbedrijf opstarten, wat komt er allemaal bij kijken? Als jonge enthousiaste heren gingen wij met gestrekt been deze uitdaging aan. Zo moeilijk kan het toch niet zijn, je koopt een aantal boten en die verhuur je. Er kwam toch iets meer bij kijken dan we verwacht hadden.

Sloep huren Fryslan, de opstart na het kiezen van de geschikte vloot is niet niks. Zo moeten er contracten worden opgesteld, een kantoor worden gebouwd, een website online krijgen en moeten er stijgers worden gebouwd.


Om eerlijk te zijn hadden wij nog niet met alle onderdelen rekening gehouden, gaandeweg kwamen er steeds meer puntjes die nog aandacht nodig hadden. Voordat mensen daadwerkelijk een sloep kunnen huren, moeten ze online kunnen boeken, betalen en een contract tekenen. Er zijn dus een hoop onderdelen die je op orde moet hebben voordat je een boten verhuur in Friesland kunt starten. Ondertussen zijn we een heel end met de voorbereidingen en zijn onze sloepen te boeken! Om een sloep te boeken klik hier.


Onze boten worden begin maart geleverd, voordat deze in het water kunnen willen wij nog enkele dingen eraan toevoegen. Zo is de planning dat we bluetooth speakers erin laten bouwen, zodat je op het water ook kunt genieten van een relaxed muziekje. Daarnaast willen wij nog antifouling onder de waterlijn van de boten smeren, zodat er minder algen aan blijven kleven en de boten er beter uit blijven zien.
Wel is het een enorm leerzaam proces, zo weet je voor een eventuele volgende keer of volgend project welke onderdelen prioriteit hebben en waar veel tijd in zit. Ook leer je waar je welke dingen het beste kunt laten doen, of met welke programma’s en mensen je het beste kunt werken.
Als startende ondernemers zouden wij tegen andere startende ondernemers zeggen, weet waar je aan begint en zet voordat je daadwerkelijk van start gaat alle onderdelen op een rijtje die gedaan moeten worden. Op deze manier kom je niet voor verassingen te staan. Wil meer lezen over ons als bedrijf klik dan hier.